header_stayhard_om_mobil

Om Stayhard

Stayhard.dk har været markedsførende inden for at give skandinaviske kunder relevant "her & nu"-mode på en smidig og nem måde siden starten i 2005.

Hos Stayhard brænder vi for mode og livsstil. Vores vigtigste opgave er at sikre dig, at du finder tøj, du kan lide, og som matcher din livsstil. Stayhard har et eksklusivt sortiment af helt egendesignede produkter, der følger alle sæsonens trends i fornuftige prisklasser.

Desuden har vi nogle af markedets mest populære og eftertragtede brands som Polo Ralph Lauren, Peak Performance, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Red Wing Shoes og Bally sammen med over 250 andre skønne brands.

Vi har et bredt udvalg af tøj, accessories, sko, face&body-produkter, træningstøj og indretning fra både velkendte brands og desuden en række af nye fede mærker.

Kundetilfredshed er meget vigtig for os. For at alle vores kunder skal føle sig trygge, er vi selvfølgelig medlemmer af Svensk Distanshandel og Trygg E-handel. Vores kundeservice hjælper dig via telefon eller mail med både spørgsmål og tip.


Vi ønsker, at du skal opleve fleksibilitet…

Når du handler trendy mode online, og det skal gå hurtigt, sender vi din bestilling samme dag, hvis du handler inden kl. 13. Det skal være nemt og sjovt at få dit outfit fra Stayhard, så du kan bruge din tid på andre sjove ting i livet.


Vi lever for tilfredse kunder

Når du handler hos os, ved du, at ordren bliver håndteret med silkehandsker, plukkes med spisepinde og leveres på et sølvfad. Ok, måske lidt overdrevet, men vi gør det i hvert fald med meget kærlighed. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

logo_stayhard