BaByliss Multitrimmer T839E Groomer 32 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

BaByliss Multitrimmer T839E Groomer 32

599DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1605899

Multi 10 til ansigt, hår og krop er en komplett multitrimmer med 10 tilbehør. Hovedet på trimmeren er udskifteligt og du kan skifte mellem fem forskellige barberings- og trimmerhoveder for at kunna udføre alt fra en tæt barbering til en trimning af skægget eller håret. Professionelle skær på 30 mm. To barberhoveder, et til ansigtet og en til kroppen samt særskilt tilbehør til næse/ører. 3 kamguides 3-15 mm til hår, 2-4 mm til skæg samt 3 mm til krop. Det medfølger også et 18 mm barberhoved for konturklipning samt et præcisionsskær på 7 mm for detaljer. Multi 10 kan anvendes både med og uden ledning og opbevares i et praktisk stativ sammen med de forskellige tilbehørsdele. En medfølgende opbevaringspose holder orden og lader dig tage Multi 10 med på rejsen. Det medfølgende opbevaringsstativ fungerer også som opladningsstation. Tilbehør: opbevaringspose og rengøringsbørste. - Komplet produkt til ansigt og krop med 10 forskellige tilbehørsdele - Professionelle skær på 30 mm - Fem barberings- og trimmerhoveder til hår, skæg, krop samt øre/næse - Tre kamguides (3-15 mm til hår, 2-14 mm til skæg samt 3 mm til krop) - 18 mm barberhoved til konturklipning - Præcisionsskær (7 mm) for detaljer - Brug med eller uden ledning - Opbevares i ladestation - Vaskbar - Tilbehør: opbevaringspose og rengøringsbørste

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews