Ecooking Ecooking Men Starter Kit - Brun - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Ecooking Ecooking Men Starter Kit

499DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1631522

Ecooking Starter Kit er et luksuriøst kit med alt, hvad en mand har brug for på rejser. Sættet kommer i en praktisk transparent taske som overholder TSA og flyselskabets bestemmelser. Indeholder: 100 ml hår- & bodyshampoo (Nærende sæbe til mænd. Velegnet til alle hår- og hudtyper) 50 ml rensegel (En dybderensende gel til ansigt og krop) 20 ml Beard & Body Oil (Multifunktionel olie, som f.eks. kan bruges til barbering, som kropsolie eller som næring til dit skæg) 50 ml ansigtcreme (Fugtgivende og nærende middel) Vådservietter, 1 pakke 10 stk. i pakken. Virker kølende og opfriskende på huden med Aloe Vera Extract. Den transparente pose er fremstillet af materialet EVA som er nedbrydeligt, hvilket er godt for miljøet. Vegansk og dermatologisk testet.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews