StayhardDK
Kurv

Generelle vilkår

Generelt

Hjemmesiden www.stayhard.dk stilles til rådighed af Stayhard (”Ellos Denmark A/S”). Med udtrykkene ”vi”, ”vore”, ”vores” og ”os” nedenfor menes Stayhard.

For at kunne registrere en brugerkonto "MINE SIDER" hos os, købe produkt(er) via vores hjemmeside skal du være 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have forældres/værges godkendelse. Ved køb af produkt(er) fra vores sortiment, tegning af forsikring gennem os, ansøgning om kredit, registrering af brugerkonto "MINE SIDER" hos os, brug af nogle af vores ydelser på vores hjemmeside og/eller brug af nogle af vores mobiltelefonapplikationer skal du samtidig aktivt godkende vores til enhver tid gældende Generelle vilkår og dermed bekræfte, at de oplysninger du giver om dig selv er korrekte.

Vi har ret til at ændre disse Generelle vilkår, og de eventuelle ændringer vi foretager, træder i kraft når de er gjort tilgængelige på vores hjemmeside.

Virksomhedsinfo

Telefon:
+4633- 720 61 62

Åbningstider:
Mandag til fredag: 7:30 – 21:00, lørdag: 9:00 - 17:00, søndag: 9:00 - 21:00

Postadresse (ikke til returvarer)::
Stayhard (Ellos Denmark A/S), Box 961 501 10 BORÅS; Sverige

Adresse:
Ödegärdsgatan 6, Viared

CVR/SE-nr.:
24927814

E-mailadresse:
customerservice@stayhard.dk

Priser

Vores priser og gebyrer kan ændre sig på grund af omstændigheder, som vi ikke har indflydelse på, såsom væsentligt ændrede råvarepriser, valutasvingninger eller ændret moms. Alle priser er inkl. 25 % moms. Hvis momsen ændres, forbeholder vi os ret til at ændre vores priser og gebyrer med det tilsvarende beløb. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl. Mindstebeløbet for bestilling er 198 DKK.

Vores priser

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 DKK, når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 DKK er fragtprisen 39 DKK.

Betalingsmetode

Vi anvender Elpy som betalingsløsning, og du vælger selv, hvordan du vil betale din ordre. Se de tilgængelige betalingsmuligheder nedenfor.

Hvad er Elpy?

Elpy er en betalingsløsning og et varemærke, der, ligesom Stayhard, tilhører koncernen Ellos Group. Elpy er et samarbejde mellem Resursbank og Ellos Group med det formål at muliggøre nem betaling for alle Ellos Groups virksomheder i én og samme tjeneste. Du kan nemt håndtere dine betalinger på elpy.com.

Du har tre betalingsmetoder at vælge imellem ved køb hos os:

Faktura – Betal om 14 dage

Få dine varer hjem først, og betal senere. Gebyr 0 kr. Med 14-dages faktura bliver det nemt at købe, og du betaler ikke faktureringsgebyr. Denne betalingsmetode medfører ingen yderligere omkostninger for dig.

Hvis du har valgt at betale dit køb med 14-dages faktura og gerne vil udskyde betalingen, kan du logge på elpy.com og vælge at rykke betalingsdatoen enten 10 eller 30 dage. Det gør du ved at klikke på "Betalingsalternativer", når du er logget ind på elpy.com. Hvis du ikke betaler fakturaen til tiden, får du et rykkergebyr. Du kan se flere oplysninger om betalingsmetoden 14-dages faktura under Vilkår for faktura .

Delbetalingskonto – Del betalingen af din ordre op

Hvis du vælger betalingsmetoden Delbetalingskonto, kan du opdele betalingen i op til 36 måneder. Du kan vælge at betale et valgfrit beløb i den følgende måned, og du betaler dit køb i et tempo, der passer dig. Du kan samle alle dine Elpy-køb på samme konto. Debitorrenten er p.t. 29,91% og den nominelle rente p.a. er på 20,28%. Du betaler et administrationsgebyr på 29 DKK/måned. Du kan se flere oplysninger om betalingsmetoden Delbetalingskonto under Vilkår for konto .

Kortbetaling

Du betaler sikkert med dit betalingskort direkte i kassen på www.stayhard.dk . Debitering finder sted direkte på købstidspunktet. Der opkrævet ikke kortgebyrer. Vi modtager Visa og Mastercard som er udstedt i de nordiske lande. Kortbetalinger håndteres af Ellos AB. Ved en eventuel returnering sker tilbagebetalingen til det betalingskort, du benyttede ved din betaling. Vi krypterer altid dit kortnummer, hvilket gør dit køb sikkert.

Fortrydelsesret

Du har f.eks. ret til at åbne emballagen og prøve den vare, du har købt, og hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du 30 dages returret fra den dag du modtog varen. Du bruger din fortrydelsesret ved at udfylde retursedlen, som ligger i din pakke, og angive hvad du returnerer. Brug mærkaten "MyPack Return". Du kan også benytte standardfortrydelseformularen Vi beder om, at du så vidt muligt returnerer dine varer i den originale emballage som postpakke eller brev.

Fortrydelsesretten gælder for stort set alt på vores hjemmeside www.stayhard.dk. Prøv gerne dine varer, men husk, at retur- og fortrydelsesretten ikke gælder for undertøj, badetøj eller åbnet plomberingspose/brudt forsegling, når du køber hudplejeprodukter.

Vælger du at returnere hele din ordre, tilbagebetaler vi det beløb, du har betalt. Hvis din håndtering af varerne har medført en forringelse af varens værdi, fratrækker vi et beløb svarende til denne værdiforringelse.

Har du spørgsmål vedrørende din fortrydelsesret, kan du kontakte os på tlf. +4633 720 61 62, e-mail customerservice@stayhard.dk eller besøge os på besøgsadressen angivet i punkt

Reklamation/Uafhentet pakke

Ved reklamation eller retur, står du for transportrisikoen. Som kunde er du ansvarlig for at sikre, at forsendelsen ikke er beskadiget, inden du modtager den og kvitterer for leveringen. Gem altid følgesedlen/returfragtsedlen, indtil returneringen er afklaret. Hvis du har anmodet om at bytte en vare i forbindelse med din retur og varen/varerne er på lager, sker leveringen af dine byttede varer sted inden for 7-10 dage fra det tidspunkt, hvor vi modtog dine varer.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos Stayhard, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du modtager en vare, der er fejl på, bedes du hurtigst muligt kontakte os på telefonnummer +46 33-7206162 eller via e-mail customerservice@stayhard.dk. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du, efter at have været i kontakt med os, skal returnere varen, skal den sendes til den adresse, der er angivet på retursedlen som fulgte med forsendelsen: Stayhard AB, SE-501 86 Borås, Sverige. Se mere under rubrikken ”Sådan returnerer du” nedenfor.

Når vi har modtaget den vare, som du ønsker at reklamere over, vil vi tage stilling til, om der er tale om en fejl på varen. Hvis der er tale om en fejl, vil vi refundere det betalte beløb så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter modtagelsen af varen. For at vi skal kunne refundere beløbet, er det vigtigt, at du oplyser din bankforbindelse og dit kontonummer i den besked, du giver os om reklamationen. Har du valgt betalingsformen Konto, Faktura eller Kort, tilbageføres beløbet til den konto, betalingen er foretaget fra.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og du skal få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Uafhentet pakke

Vi opkræver et beløb for forsendelser som ikke er afhentet, som ikke overstiger de faktiske omkostninger for returfragt, jvf. ovenstående prisliste.

Sådan returnerer du

For at returnere en forsendelse skal du udfylde den returseddel, der kom sammen med din bestilling, med oplysning om hvad du returnerer og i givet fald hvilke varer du ønsker at bytte til. Endvidere skal du benytte returetiketten. Du betaler kun 60 kr. for at returnere, når du benytter den fortrykte returetiket. Har vi fejlekspederet, står vi for returfragten.

Pak din returforsendelse godt ind – og husk at vedlægge retursedlen for at læse og se trin-for-trin hvordan du returnerer via vores hjemmeside.p>

Tilbagebetaling

Den måde, hvorpå tilbagebetaling finder sted afhænger af, hvordan du har valgt at betale din vare. Vi bruger Elpy, så enhver tilbagebetaling uanset hvilken betalingsmetode du vælger, sker via dem. Når vi har modtaget din retur/reklamation, vil du modtage en e-mail med en returbekræftelse, og information om tilbagebetaling. Hvis du har spørgsmål til din tilbagebetaling, bedes du kontakte Elpy på 70 100 200.

Levering:

For detaljerede oplysninger om leveringsmetoder, leveringstid mv. klikk her

Tvister

Ved tvister, som det ikke er lykkedes os at løse, kan du forsøge at nå frem til en udenretslig tvistbilæggelse. Vi anbefaler at du henvender dig til Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. (Se evt. mere på forbrug.dk). Vi følger altid Forbrugerombudsmandens anbefalinger. Du kan også benytte dig af en online tvistbilæggelsesløsning for klagesager som er tilgængelig på EU-kommissionens hjemmeside: http://ec.europa.eu/odr. Dette er dog mest relevant, hvis du er bosat i et andet EU-land.

For information om hvilke rettigheder du har som kunde, anbefaler vi dig at besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler.

Støtte og tilgængelighed

Vi besvarer spørgsmål via e-mail inden for 24 timer på hverdage fra det tidspunkt, hvor vi modtog den nuværende anmodning.

Garantier og service

Transportskade

Stayhard erstatter altid transportskadede varer. Kontakt os på tlf. +4633- 720 61 62 eller e-mail kontakta oss.

Kvalitetsgaranti

Alle elektriske apparater såsom radioapparater, tv og kameraer har mindst et års garanti. Alle eventuelle garantier gælder i Danmark. Fakturaen/følgesedlen gælder som garantibevis. Alle produkter som vi sælger kan anvendes i Danmark. Elektriske husholdningsapparater som er mærket med et T på følgesedlen har desuden en 2-årig grundforsikring.

Returnering af elektronik

Alt udtjent elektrisk og elektronisk udstyr skal indsamles til genanvendelse for miljøets skyld. Er du usikker på hvilke produkter som omfattes og hvor du kan aflevere dem, så gå ind på: www.elretur.dk eller din kommunes hjemmeside under genbrugsstationer.

Manualer

Alle produkter vi sælger skal have en forståelig manual. Hvis et produkt ikke har skandinavisk manual oplyses det i produktteksten.

Øvrigt

Send ikke betaling til os pr. brev.

Vi kan ikke påtage os ansvaret for penge, checks eller frimærker sendt til os pr. brev. Dette gælder også betaling for restordrer.

Bedrageri

Vi politianmelder alt bedrageri og dataindbrud/hacking samt forsøg på dette. Vi forbeholder os retten til at afvise din ordre eller ophæve dit køb i tilfælde af at vi har grund til mistanke om bedrageri, dataindbrud og/eller andet misbrug af vores webside.

Force majeure

Stayhard er fritaget for påtale for at undlade at opfylde sin forpligtelse ifølge disse Generelle vilkår, hvis forsømmelsen skyldes udefra kommende omstændigheder, se nedenfor, og denne omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker udførelsen. Fritagende omstændigheder kan bl.a. være myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker af større omfang. I force majeure indgår myndighedsbeslutninger som påvirker markedet eller produkter negativt, f.eks. restriktioner i indikation, advarselstekster, salgsforbud etc.
PERSONDATAPOLITIK

Ellos Group AB, virk. nr. 556217-1925, Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige ("Stayhard") behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU’s Databeskyttelsesforordning. Udtrykkene ”vi”, ”vores” og ”os” nedenfor henviser til Stayhard.

1 DATABESKYTTELSESRÅDGIVER (DATA PROTECTION OFFICER)

Stayhard har udpeget Magnus Axelsson som databeskyttelsesrådgiver (data protection offi-cer). Databeskyttelsesrådgiverens opgave er blandt andet at overvåge om Stayhards behand-ling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Databeskyttelses-rådgiveren kan kontaktes via dpo@ellosgroup.se

2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES

De personoplysninger som behandles, er de personoplysninger som du overlader til os og som vi indsamler om dig fra tredjemand.

Personoplysninger, som du overlader til os

Når du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer en brugerkonto, tegner en forsikring, anvender tjenesterne på vores hjemmeside eller vores sociale medier eller når du håndhæver dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen, overlader du personoplysnin-ger til os. De personoplysninger, som du overlader, og som vi behandler, kan f.eks. være dit navn, adresse, CPR-nummer, mobil- og telefonnummer samt din e-mailadresse.

Personoplysninger, som vi indsamler hos dig

Når du foretager et køb fra Stayhard, når du kontakter os, bruger vores hjemmeside, din bru-gerkonto eller sociale medier, indsamler vi personoplysninger om dig. Sådanne personoplys-ninger kan være dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, information om den hardware og software du bruger, oplysninger relateret til din kontakt med os såsom optagede lydfiler, oplysninger om dine browser vaner (f.eks. geo-grafisk placering, sessionstid, hvilke eksterne hjemmesider du tidligere har besøgt, hvilke hjemmesider og sociale netværk du besøger hos os, dine interesser og oplysninger om din øvrige brug af vores tjenester og produkter), søge- og købshistorik, hvilke produkter du har besøgt hos os eller lagt i din varekurv, betalingsmetode og kontosaldo samt om du har købt din vare på kredit såvel som din aktivitet på vores hjemmesider og sociale netværk.

Personoplysninger, som vi får fra tredjemand

Stayhard kan modtage e-mails og anden korrespondance, der indeholder personoplysninger om tredjeparter og Stayhard behandler derfor også disse personoplysninger. Om nødvendigt vil Stayhard informere dig som tredjepart om behandlingen.

3 HVORFOR OG I HENHOLD TIL HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Kundeservice og administration af kundeforhold

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnummer, e-mailadresse, købshistorik og optagede lydfiler fra din kontakt med os for at kunne yde en god kundeservice samt for at administrere vores kundeforhold med dig. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysnin-ger er, at behandlingen er nødvendig for vores opfyldelse af vores aftale med dig eller for at vi kan gribe ind, før en sådan aftale er indgået, eller vores berettiget legitime interesse i at yde en god service, hvis du ikke er kunde hos os. Vores interesse i at behandle dine personoplysninger til disse formål går forud for din eventuelle interesse i at beskytte dit privatliv.

Såfremt, du ikke overlader ovennævnte personoplysninger, kan vi ikke levere vores produkter til dig eller på anden måde overholde vores forpligtelser over for dig.

Kreditgivning

Vi behandler oplysninger om dig og dit køb for at gøre det muligt for dig at foretage køb på kredit. I den anledning behandler vi dit kundenummer, din købshistorik, kreditoplysninger som f.eks. din tildelte kredit og dit CPR-nummer. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for vores opfyldelse af aftalen med dig.

Markedsføring

Vi behandler navne, mobil- og telefonnumre, e-mailadresse, din købshistorik og oplysninger om din anvendelse af sociale medier for at kunne sende nyhedsbreve og kampagnetilbud til dig via e-mail, SMS eller brev. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som vi enten modtager, når du registrerer dig som bruger af Stayhard eller i forbindelse med dit køb af produkt(er) fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved aktivt at markere et eller flere afkrydsningsfelter på vores hjemmeside. På den samme måde kan du tilbagekalde dit samtykke ved at markere det i afkrydsningsfelterne på vores hjemmeside.

Automatiske afgørelser og profilering

For at udvikle vores produkter, tjenester og tilbud til dig, indsamler vi automatisk oplysninger om dig. Oplysningerne kan være dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplys-ninger, IP-adresse, operativsystem, oplysninger om den hardware og software du bruger, op-lysninger relateret til din kontakt med os, oplysninger om dine browser vaner, søge- og købs-historik, hvilke varer du har besøgt eller føjet til din varekurv, betalingsmetode og kontosaldo, og hvis du har købt din vare på kredit såvel som din øvrige aktivitet på vores hjemmesider og sociale medier. Baseret på resultaterne af analysen af din brugeradfærd (såkaldt profilering) giver vi dig herefter automatisk tilpassede oplysninger i form af annoncer og tilbud, som vi tror, at du vil finde interessante og relevante for dig. Der er på nuværende tidspunkt ingen handlinger omhandlende automatiske afgørelser eller profilering, der i væsentlig grad vil påvir-ke dig, hverken juridisk eller på anden måde. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som vi får enten når du registrerer dig som bruger af Stay-hard eller i forbindelse med dit køb af produkt(er) fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved aktivt at markere et eller flere afkrydsningsfelter på vores hjemmeside. På den samme måde kan du tilbagekalde dit samtykke ved at markere det i afkrydsningsfelterne på vores hjemmeside.

Statistik

Vi behandler dit kundenummer og andre referencenumre for at lave statistiske opgørelser. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er vores berettiget legitime interesse i at føre statistikker og derigennem udvikle vores forretning. Vores interesse i at be-handle dine personoplysninger til dette formål går forud for din eventuelle interesse i at be-skytte dit privatliv.

Behandling af klager, returneringer mv.

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnumre, e-mailadresse og købshistorik for at kun-ne håndtere din eventuelle anmodning om at returnere produkter eller gøre dine rettigheder gældende som forbruger mod os vedr. krav om fejl og forsinkelse. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for vores opfyldelse af de juridiske forpligtelser, som vi har i henhold til forbrugerlovgivningen.

Regnskabsmæssige formål

Vi behandler oplysninger om transaktionen, som sker mellem dig og Stayhard til regnskabs-mæssige formål. Vi behandler oplysninger om køb, navn, adresse, mobil- og telefonnumre og e-mailadresse. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt til opfyldelse af vores juridiske forpligtelser.

4 HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL, OG HVOR BLIVER DISSE BEHANDLET GEOGRAFISK?

Dine personoplysninger kan blive videregivet til og behandlet af virksomheder, der indgår i Stayhard koncernen.

Stayhard kan også videregive dine personoplysninger til tredjemand. Eksempler som vi kan videregive dine personoplysninger til, er speditører i forbindelse med levering af varer, medie-bureauer til distribution af nyhedsbreve, marketingspartnere til markedsføring, kreditrappor-tering eller indsamlingsbureauer til kreditrapporteringskontrol samt advokatfirmaer til håndte-ring af juridiske spørgsmål for vores virksomheder. Hvis du foretager et køb på kredit, kan vi eventuelt også videregive dine personoplysninger til Resurs Bank AB. Alle disse aktører er uaf-hængigt ansvarlige for deres behandling af dine personoplysninger.

Stayhard kan muligvis videregive dine personoplysninger til tjenesteudbydere og forretnings-partnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, såkaldte databehandlere. Vi har aftaler med vores databehandlere for at sikre, at de behandler dine personoplysninger i over-ensstemmelse med denne politik for personoplysninger samt i henhold til vores instruktioner.

Stayhard kan videregive dine personoplysninger til myndigheder, der kræver, atStayhard vide-regiver sådanne personoplysninger. Stayhard kan også videregive dine personoplysninger for at tillade en fusion, erhvervelse eller salg af alle eller dele af Stayhards aktiver.

Som hovedregel behandler Stayhard kun dine personoplysninger inden for EU og EØS. Hvis personoplysninger behandles uden for EU og EØS sørger vi for at sikre, at videregivelsen er lovlig og at dine personoplysninger fortsat er beskyttede af de modtagende parter uden for EU/EØS.

5 HVOR LÆNGE BEHANDLER VI PERSONOPLYSNINGER?

Vi behandler kun dine personoplysninger, så længe behandlingen er nødvendig til opfyldelse af de formål, som oplysningerne er indsamlet eller indhentet til. De samme personoplysninger kan opbevares flere forskellige steder til forskellige formål. Det kan betyde, at personoplysnin-ger der er fjernet fra et system, fordi de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af formålet, fortsat kan opbevares i et andet system til andre formål, hvor personoplysninger er nødvendi-ge til opfyldelse af formål.

Personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med kundeservice og til administration af dit kundeforhold, behandles i den tid, der er nødvendig for vores opfyldelse af vores aftale med dig, eller så længe vi har en berettiget legitim interesse i behandlingen af personoplysningerne. Optagede samtaler med dig behandles i tre måneder.

Personoplysninger som vi behandler for at muliggøre kreditgivning behandles kun i den tid, der er nødvendig for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

Personoplysninger som vi behandler til brug for markedsføring behandles indtil du trækker dit samtykke tilbage, afmelder dig, eller på anden måde beder os om at afstå fra kontakt til dig. I forbindelse hermed vil vi også i videst muligt omfang slette de personoplysninger, vi behandler om dig, der er relaterede til automatiske afgørelser og/eller profilering.

Personoplysninger, som vi behandler for at udføre statistikker, behandles indtil det aktuelle regnskabsmateriale slettet, nærmere bestemt i 7 år.

Personoplysninger, som vi behandler for at opfylde vores juridiske forpligtelser over for dig, f.eks. for at opfylde garanti-, krav- eller annulleringsforpligtelser, vil blive behandlet i den perio-de, hvor vi har de juridiske forpligtelser efter lovgivningen.

Personoplysninger som vi behandler til regnskabsmæssige formål behandles i syv år i overens-stemmelse med gældende regnskabslovgivning.

Dine personlige data kan muligvis opbevares i længere tid end angivet ovenfor, hvis det er nødvendigt for at overholde lovkrav, forordninger eller myndigheders administrative beslutninger.

6 DINE RETTIGHEDER

Når vi behandler dine personoplysninger, har du visse rettigheder i henhold til lovgivningen. Bemærk, at håndhævelse af rettighederne er underlagt visse krav og betingelser i loven (EU’s databeskyttelsesforordning).

Ret til indsigt, adgang, berigtigelse, sletning osv.

Du har ret til vederlagsfrit at anmode om skriftlig information angående hvilke personoplysnin-ger, som vi behandler om dig. Du kan til enhver tid anmode om berigtigelse af forkerte oplys-ninger, og du kan også have ret til at anmode os om at slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, at få begrænset behandlingen, samt at få en kopi af personoplysnin-gerne. Hvis din anmodning er grundløs, eller såfremt din anmodning er urimelig, hvis du f.eks. ofte anmoder om indsigt eller sletning af data med korte intervaller mellem dine anmodninger, har vi ret til at afvise din anmodning eller alternativt opkræve et gebyr til dækning af administrati-onsomkostningerne forbundet med din anmodning.

Ret til at trække dit samtykke tilbage

Du kan når som helst, helt eller delvist, trække dit samtykke tilbage vedr. behandling af personoplysninger, ved at fjerne markeringen i ovennævnte afkrydsningsfelter på vores webside eller ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, bedes du bemærke, at dette ikke påvirker lovligheden af den behandling som tidligere er sket med dit samtykke, inden du trak det tilbage. Stayhard kan også under visse omstændigheder have en anden retslig grund til behandling af dine personoplysninger, som kan give os ret til at fortsætte behandlingen af disse.

Ret til dataportabilitet

Du kan have ret til at få udleveret personoplysninger, der vedrører dig og som du har givet os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du kan have ret til at overføre personoplysningerne til en anden dataansvarlig.

Ret til indsigelse mod direkte markedsføring

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles til direkte mar-kedsførings- eller profileringsformål. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysnin-ger til sådanne formål, bedes du rette henvendelse til os igennem vores kontaktoplysninger, se nedenfor pkt. 7. Vi ophører efterfølgende med at behandle dine personoplysninger til sådanne formål samt sletter dine personoplysninger, forudsat at vi ikke behøver at fortsætte behand-lingen af disse personoplysninger til øvrige formål i overensstemmelse med nærværende per-sondatapolitik.

Klageadgang

Hvis du er utilfreds med den måde hvorpå vi har behandlet dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os igennem vores kontaktoplysninger nedenfor pkt. 7. Du har også ret til at indgive en klage vedrørende vores behandling af dine personoplysninger til:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

7 KONTAKTOPLYSNINGER

Du kan kontakte os på følgende måder: - Via e-mail: customerservice@stayhard.dk - Via telefon: +46 33-7206162 - Ved at skrive et brev til Stayhard: Stayhard AB , 501 10 BORÅS