StayhardDK
Kurv

Generelle vilkår

Generelt

Hjemmesiden www.stayhard.dk stilles til rådighed af Stayhard (”Ellos Denmark A/S”). Med udtrykkene ”vi”, ”vore”, ”vores” og ”os” nedenfor menes Stayhard.

For at kunne registrere en brugerkonto "MINE SIDER" hos os, købe produkt(er) via vores hjemmeside skal du være 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have forældres/værges godkendelse. Ved køb af produkt(er) fra vores sortiment, tegning af forsikring gennem os, ansøgning om kredit, registrering af brugerkonto "MINE SIDER" hos os, brug af nogle af vores ydelser på vores hjemmeside og/eller brug af nogle af vores mobiltelefonapplikationer skal du samtidig aktivt godkende vores til enhver tid gældende Generelle vilkår og dermed bekræfte, at de oplysninger du giver om dig selv er korrekte.

Vi har ret til at ændre disse Generelle vilkår, og de eventuelle ændringer vi foretager, træder i kraft når de er gjort tilgængelige på vores hjemmeside.

Virksomhedsinfo

Telefon:
+4633- 720 61 62

Åbningstider:
Mandag til fredag: 10:00 - 15:00, lukket til frokost 11.30-12.30

Postadresse (ikke til returvarer)::
Stayhard (Ellos Denmark A/S), Box 961 501 10 BORÅS; Sverige

Adresse:
Ödegärdsgatan 6, Viared

CVR/SE-nr.:
24927814

E-mailadresse:
kundeservice@Stayhard.dk

Priser

Vores priser og gebyrer kan ændre sig på grund af omstændigheder, som vi ikke har indflydelse på, såsom væsentligt ændrede råvarepriser, valutasvingninger eller ændret moms. Alle priser er inkl. 25 % moms. Hvis momsen ændres, forbeholder vi os ret til at ændre vores priser og gebyrer med det tilsvarende beløb. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl. Mindstebeløbet for bestilling er 198 kr.

Vores priser

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Se de tilgængelige betalingsmuligheder nedenfor.

Faktura

Betal inden 14 dage. Din faktura bliver sendt til den e-mailadresse, du angav, da du lavede din bestilling. Prøv først og betal senere. Ingen renter. Denne betalingsmetode medfører ingen yderligere omkostninger, fakturagebyret er gratis. Hvis betalingen udebliver, vil der blive tilføjet et rykkergebyr på 100 kr. samt gebyr for sen betaling. Der bliver kun hentet kreditoplysninger direkte i Klarna Checkout efter behov, afhængigt af hvilken betalingsmetode, du har valgt. Derefter vil du modtage en kopi af kreditoplysningerne pr. Post. . Klik her. for at læse mere om Klarna, der håndterer fakturaerne

FORDEL BETALINGEN SOM DET PASSER DIG – DEL-/KONTOBETALING

Prøv først og betal senere. Betal fra 39 kr./mdr. eller 1/24 af totalbeløbet. Du kan dele betalingen af din faktura op via din Klarna-konto. Der opkræves et gebyr på 39 kr. Du kan til enhver tid betale hele det resterende beløb. Så bliver din konto hos Klarna automatisk lukket. Klik her for at læse mere om delbetaling. klikk her.

BETAL MED KORT – NEMT OG SIKKERT!

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard. Der opkrævet ikke kortgebyrer. Vi gemmer ikke kortoplysningerne. De bliver gemt hos vores samarbejdspartner Klarna. Kortbetalinger der håndteres af Klarna er PCI-DSS-certificerede.

BETAL FOR DIN VARE DIREKTE I KASSEN – KLARNA DIREKT

Pengene trækkes direkte fra din konto, når du logger ind med din bankkonto eller BankId. Du kan nemt betale direkte fra din mobil med Mobilt BankId. Denne betalingsmetode medfører ingen yderligere omkostninger. Aktiver tjenesten ved at logge på hos Klarna.dk og registrere din konto.

Fortrydelsesret

Du har f.eks. ret til at åbne emballagen og prøve den vare, du har købt, og hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du 30 dages returret fra den dag du modtog varen. Du bruger din fortrydelsesret ved at udfylde retursedlen, som ligger i din pakke, og angive hvad du returnerer. Brug mærkaten "MyPack Return". Der findes også en standardformular til udnyttelse af fortrydelsesretten på Forbrugerstyrelsens hjemmeside ( www.forbrug.dk ) som du kan bruge. Vi beder om, at du så vidt muligt returnerer dine varer i den originale emballage som postpakke eller brev.

Fortrydelsesretten gælder for stort set alt på vores hjemmeside www.stayhard.dk. Prøv gerne dine varer, men husk, at retur- og fortrydelsesretten ikke gælder for undertøj, badetøj eller åbnet plomberingspose/brudt forsegling, når du køber hudplejeprodukter.

Vælger du at returnere hele din ordre, tilbagebetaler vi det beløb, du har betalt. Hvis din håndtering af varerne har medført en forringelse af varens værdi, fratrækker vi et beløb svarende til denne værdiforringelse.

Har du spørgsmål vedrørende din fortrydelsesret, kan du kontakte os på tlf. +4633 720 61 62, e-mail kundeservice@stayhard.dk eller besøge os på besøgsadressen angivet i punkt

Reklamation/Uafhentet pakke

Ved reklamation eller retur, står du for transportrisikoen. Som kunde er du ansvarlig for at sikre, at forsendelsen ikke er beskadiget, inden du modtager den og kvitterer for leveringen. Gem altid følgesedlen/returfragtsedlen, indtil returneringen er afklaret. Hvis du har anmodet om at bytte en vare i forbindelse med din retur og varen/varerne er på lager, sker leveringen af dine byttede varer sted inden for 7-10 dage fra det tidspunkt, hvor vi modtog dine varer.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos Stayhard, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du modtager en vare, der er fejl på, bedes du hurtigst muligt kontakte os på telefonnummer +46 33-7206162 eller via e-mail kundeservice@stayhard.dk. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du, efter at have været i kontakt med os, skal returnere varen, skal den sendes til den adresse, der er angivet på retursedlen som fulgte med forsendelsen: Stayhard AB, SE-501 86 Borås, Sverige. Se mere under rubrikken ”Sådan returnerer du” nedenfor.

Når vi har modtaget den vare, som du ønsker at reklamere over, vil vi tage stilling til, om der er tale om en fejl på varen. Hvis der er tale om en fejl, vil vi refundere det betalte beløb så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter modtagelsen af varen. For at vi skal kunne refundere beløbet, er det vigtigt, at du oplyser din bankforbindelse og dit kontonummer i den besked, du giver os om reklamationen. Har du valgt betalingsformen Konto, Faktura eller Kort, tilbageføres beløbet til den konto, betalingen er foretaget fra.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og du skal få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Uafhentet pakke

Vi opkræver et beløb for forsendelser som ikke er afhentet, som ikke overstiger de faktiske omkostninger for returfragt, jvf. ovenstående prisliste.

Sådan returnerer du

For at returnere en forsendelse skal du udfylde den returseddel, der kom sammen med din bestilling, med oplysning om hvad du returnerer og i givet fald hvilke varer du ønsker at bytte til. Endvidere skal du benytte returetiketten. Du betaler kun 60 kr. for at returnere, når du benytter den fortrykte returetiket. Har vi fejlekspederet, står vi for returfragten.

Pak din returforsendelse godt ind – og husk at vedlægge retursedlen for at læse og se trin-for-trin hvordan du returnerer via vores hjemmeside.p>

Tilbagebetaling

Den måde, hvorpå tilbagebetaling finder sted afhænger af, hvordan du har valgt at betale din vare. Vi bruger Klarna Checkout, så enhver tilbagebetaling uanset hvilken betalingsmetode du vælger, sker via dem. Når vi har modtaget din retur/reklamation, vil du modtage en e-mail med en returbekræftelse, og Klarna vil kontakte dig for tilbagebetaling. Hvis du har spørgsmål til din tilbagebetaling, bedes du kontakte Klarna på kundtjanst@klarna.dk.

Levering:

For detaljerede oplysninger om leveringsmetoder, leveringstid mv. klikk her

Medlem af FDIH og e-mærket

Stayhard er medlem af FDIH – Foreningen for Dansk Internethandel, som har sat en række bestemmelser op for at beskytte dig som kunde. www.fdih.net

Stayhard.dk er også e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop, er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på e-mærket.dk

Tvister

Ved tvister, som det ikke er lykkedes os at løse, kan du forsøge at nå frem til en udenretslig tvistbilæggelse. Vi anbefaler at du henvender dig til Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. (Se evt. mere på forbrug.dk). Vi følger altid Forbrugerombudsmandens anbefalinger. Du kan også benytte dig af en online tvistbilæggelsesløsning for klagesager som er tilgængelig på EU-kommissionens hjemmeside: http://ec.europa.eu/odr. Dette er dog mest relevant, hvis du er bosat i et andet EU-land.

For information om hvilke rettigheder du har som kunde, anbefaler vi dig at besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler.

Støtte og tilgængelighed

Vi besvarer spørgsmål via e-mail inden for 24 timer på hverdage fra det tidspunkt, hvor vi modtog den nuværende anmodning.

Garantier og service

Transportskade

Stayhard erstatter altid transportskadede varer. Kontakt os på tlf. +4633- 720 61 62 eller e-mail kontakta oss.

Kvalitetsgaranti

Alle elektriske apparater såsom radioapparater, tv og kameraer har mindst et års garanti. Alle eventuelle garantier gælder i Danmark. Fakturaen/følgesedlen gælder som garantibevis. Alle produkter som vi sælger kan anvendes i Danmark. Elektriske husholdningsapparater som er mærket med et T på følgesedlen har desuden en 2-årig grundforsikring.

Returnering af elektronik

Alt udtjent elektrisk og elektronisk udstyr skal indsamles til genanvendelse for miljøets skyld. Er du usikker på hvilke produkter som omfattes og hvor du kan aflevere dem, så gå ind på: www.elretur.dk eller din kommunes hjemmeside under genbrugsstationer.

Manualer

Alle produkter vi sælger skal have en forståelig manual. Hvis et produkt ikke har skandinavisk manual oplyses det i produktteksten.

Øvrigt

Send ikke betaling til os pr. brev.

Vi kan ikke påtage os ansvaret for penge, checks eller frimærker sendt til os pr. brev. Dette gælder også betaling for restordrer.

Bedrageri

Vi politianmelder alt bedrageri og dataindbrud/hacking samt forsøg på dette. Vi forbeholder os retten til at afvise din ordre eller ophæve dit køb i tilfælde af at vi har grund til mistanke om bedrageri, dataindbrud og/eller andet misbrug af vores webside.

Force majeure

Stayhard er fritaget for påtale for at undlade at opfylde sin forpligtelse ifølge disse Generelle vilkår, hvis forsømmelsen skyldes udefra kommende omstændigheder, se nedenfor, og denne omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker udførelsen. Fritagende omstændigheder kan bl.a. være myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker af større omfang. I force majeure indgår myndighedsbeslutninger som påvirker markedet eller produkter negativt, f.eks. restriktioner i indikation, advarselstekster, salgsforbud etc.
Politik om personoplysninger

Stayhard behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, inkl. EU's databeskyttelsesforordning.

Dataansvarlig         

Ellos Group AB, org. nr.: 556217-1925, med adresse Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige ("Stayhard") er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Stayhard har udpeget Magnus Axelsson til databeskyttelsesrepræsentant. Databeskyttelsesrepræsentanten har bl.a. til opgave at overvåge, at Stayhard behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Databeskyttelsesrepræsentantens kontaktoplysninger er dpo@ellosgroup.se

Personoplysninger, som bliver behandlet

De oplysninger, som behandles, er personoplysninger, som du giver til os eller som vi har indsamlet fra dig.

Personoplysninger, som du giver os

Når du gennemfører et køb hos Stayhard, opgiver du nogle personoplysninger til os. Dette gælder også, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opretter en konto eller tegner en forsikring, benytter dig af vores tjenester på vores hjemmeside og på sociale medier eller benytter din evt. garanti, fortrydelsesret eller foretager en reklamation. Personoplysninger, som du giver til os og som vi behandler, kan f.eks. være dit navn, din adresse og dit personnummer, mobil- og telefonnummer samt e-mailadresse.

Personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig

Når du gennemfører et køb hos Ellos og når du bruger vores webside, din brugerkonto eller sociale medier, behandler vi personoplysninger om dig. Det er oplysninger om dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, information om den hard- og software, du anvender, oplysninger relateret til din kontakt med os, oplysninger om din færden på internettet (såsom geografisk placering, sessionstid, hvilke eksterne sider, du tidligere har besøgt, hvilke sider og sociale netværk du besøger hos os, dine interesser samt information om din øvrige anvendelse af vores tjenester og produkter), søge- og købshistorik, hvilke varer, du har kigget på eller lagt i varekurven, betalingsmåde og kontosaldo og om du har købt din vare på kredit samt din aktivitet vores sider, sociale netværk samt på vores hjemmeside (fjernet, da dette er omfattet af forklaringen af færden på internettet ovenfor).

Formål med behandlingen og retsligt grundlag

Vores aftale og administration af dit køb

Stayhard behandler dit navn, din adresse, dit personnummer, mobil- og telefonnummer og din e-mailadresse, oplysninger om dine køb og oplysninger vedr. din anvendelse af vores sociale medier med det formål at kunne administrere vores kundeforhold med dig, herunder dine køb og din brugerkonto. Stayhard behandler dit personnummer, hvis du vælger at anvende det til at hente dine adresseoplysninger. Det retslige grundlag for at Stayhard behandler dine personoplysninger er, at dette er nødvendigt for at opfylde en aftale eller for at tage nogle forholdsregler forud for indgåelse af en sådan aftale. Med undtagelse af dit personnummer vil Stayhard også behandle ovennævnte personoplysninger med det formål at kunne håndtere din evt. anmodning om anvendelse af fortrydelsesret, garanti, reklamation eller forsikring. Det retslige grundlag for at Stayhard behandler dine oplysninger til dette er, at det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig. Behandling af personoplysninger i forbindelse med fortrydelsesret og reklamation sker også på det retslige grundlag, at det er nødvendigt for at opfylde lovmæssige forpligtelser, som påhviler Stayhard. .

Hvis ikke du giver os ovennævnte personoplysninger, har Stayhard ikke mulighed for at levere vores produkter eller i øvrigt opfylde vores forpligtelser over for dig.

Markedsføring af vores varer

Hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføring, f.eks. nyhedsbreve eller tilbud og kampagner, vedr. vores produkter via e-mail, sms eller post, behandler Stayhard også dit navn, mobil- og telefonnummer, din e-mailadresse og din købshistorik til markedsføringsformål. Det retslige grundlag for at Stayhard behandler dine personoplysninger er dit samtykke, som vi enten indhenter i forbindelse med at du registrerer dig som bruger hos Stayhard eller i forbindelse med dit køb af et eller flere produkter fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved at du aktivt skal markere et eller flere afkrydsningsfelter på vores webside. Du kan, på samme måde som når du giver dit samtykke, trække dit samtykke tilbage igen ved at du på vores webside fjerner markeringen i ovennævnte afkrydsningsfelter.

Statistik

Stayhard behandler dit kundenummer og andre referencenumre med det formål at kunne foretage statistiske analyser og for at vise dig tilpasset indhold på vores webside, som passer til dig og din kundegruppe. Det retslige grundlag for at Stayhard behandler dine personoplysninger er at det er nødvendigt i forhold til formål, som vedrører Stayhard berettigede interesse. Behandlingen er baseret på en interesseafvejning og omfatter, på samme måde som nævnt ovenfor, situationer, hvor Stayhard vil eller har brug for at gøre noget, som primært er til vores egen fordel, forudsat et dette ikke skader dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihed.

Bogføring

Stayhard behandler oplysninger om transaktioner mellem dig og Stayhard til bogføringsformål. Stayhard kommer således til at behandle oplysninger om dit køb, dit navn, din adresse, dit mobil- og telefonnummer og din e-mailadresse. Det retslige grundlag for at Stayhard behandler dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for at kunne opfylde en lovmæssig forpligtelse, som påhviler Stayhard.

Automatiseret beslutningstagen/profilering

For at kunne udvikle vores produkter og tjenester, forbedre vores markedsføring, viden om vores kunder samt vores tilbud til dig, kan vi automatisk indsamle og analysere oplysninger fra dig. Det er oplysninger om dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, information om den hard- og software, du anvender, oplysninger relateret til din kontakt med os, oplysninger om din færden på internettet, søge- og købshistorik, hvilke varer, du har kigget på eller lagt i varekurven, betalingsmåde og kontosaldo og om du har købt din vare på kredit. samt din øvrige aktivitet på vores sider, sociale netværk samt på vores hjemmeside. Vi giver dig efterfølgende automatisk tilpasset information i form af annoncer og tilbud på vores webside, som vi tror du vil opfatte som relevante baseret på resultatet af denne analyse af din brugeradfærd (såkaldt profilering). Der findes aktuelt ikke automatiseret beslutningstagen eller profilering, som bør påvirke dig juridisk eller på anden måde i nævneværdig grad. Det retslige grundlag for at Ellos behandler oplysninger i denne forbindelse er vores berettigede interesse i at kunne udvikle vores forretningsvirksomhed og, i størst mulig udstrækning og uden at forstyrre dig unødigt, kunne tilbyde dig produkter, som matcher dine ønsker og behov.

Behandling af tredjepart og overførsel af personoplysninger

Dine personoplysninger kan blive videregivet til og behandlet af vores moderselskab Ellos Group AB samt datterselskaberne Ellos Aktiebolag og Jotex Sweden AB, som er en del af Ellos Group-koncernen. Stayhard kan også videredistribuere dine personoplysninger til tjenesteleverandører som behandler personoplysninger på vores vegne, såkaldte databehandlere. Dine personoplysninger kan også blive behandlet af vores samarbejdspartnere. Vi har en aftale med vores databehandlere, som sikrer, at de behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik om personoplysninger og vores instruktioner. Et eksempel på en tredjepart, som vi videregiver dine personoplysninger til, kan være fragtmænd i forbindelse med levering af varer.

Stayhard kan overlade dine personoplysninger til myndigheder, som kræver at Stayhard videregiver sådanne personoplysninger.

Stayhard kan også dele dine personoplysninger for at tillade en fusion, en overtagelse eller et salg af alle eller dele af Stayhard aktiver.

Stayhard og Stayhard samarbejdspartnere behandler som hovedregel kun dine personoplysninger inden for EU og EØS. Hvis personoplysninger behandles uden for EU og EØS, vil Stayhard tage forholdsregler for at sikre, at personoplysningerne fortsat er beskyttede og også tage de forholdsregler som er påkrævet for at personoplysninger lovligt kan overføres til lande uden for EU og EØS.

Som led i vores markedsføring analyserer vi oplysninger, herunder personoplysninger, om dine indkøb og din aktivitet på vores sider, på sociale netværk samt på vores webside. Vi behandler eksempelvis dine personoplysninger for, vha. Google Analytics, at kunne tilpasse de annoncer og tilbud, du ser, ud fra information om din hidtidige færden, og for at kunne udvikle vores produkter og tjenester. Dette gør det muligt for os at tilpasse indholdet på vores webside mere specifikt, så det passer til præcis dine behov, samt at forbedre vores tilbud til dig. Processen er anonymiseret og den kan ikke anvendes til at identificere dig (for information om de cookies vi anvender, se følgende link cookies).] Endvidere kan vi anvende dine personoplysninger til at vurdere din anvendelse af vores webside og til vores tjenester i forbindelse med webstedsaktiviteter og internetanvendelse. Oplysninger, som vi analyserer, kan f.eks. være din IP-adresse, købshistorik, betalingsmetode og kontosaldo, hvis du har kredit hos os, og anden information, som du har givet til os som kunde. Mere information om, hvordan Google Inc. anvender oplysninger, kan du se her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/.

Tidsramme for behandling og lagring

Vi behandler kun personoplysninger så længe, der behov for det i forhold til de formål, til hvilke oplysningerne blev givet eller indsamlet. De samme oplysninger kan blive gemt flere forskellige steder til forskellige formål. Det betyder, at en oplysning, som er fjernet fra ét system fordi den ikke længere er relevant for det pågældende formål, stadig kan findes i et andet system, hvor oplysningen er gemt for at dokumentere dit samtykke, eller til et andet formål, hvor der stadig er behov for den pågældende personoplysning.

Personoplysninger, som Stayhard behandler med det formål at administrere kundeforhold, inklusive dine køb og din brugerkonto, eller for at opfylde vores lovmæssige forpligtelser eller aftaler, f.eks. vedr. garanti, reklamationer, fortrydelsesret eller forsikring, behandles i en periode som er passende for at Stayhard kan administrere kundeforholdet og opfylde vores aftale med og vores lovmæssige forpligtelser over for dig.

Hvis du har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring og nyhedsbreve fra Stayhard gemmer vi dit navn, mobil- og telefonnummer, din e-mailadresse og din købshistorik indtil du afmelder dig, trækker dit samtykke tilbage eller på anden måde beder os om at undlade at kontakte dig. I den forbindelse vil Stayhard, i det omfang Stayhard behandler personoplysninger relateret til profilering, slette de personoplysninger, som er relateret til direkte markedsføring.

Personoplysninger, som Stayhard behandler til bogføringsformål lagres i 10 år i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.

Personoplysninger, som Stayhard behandler til statistiske formål, vil ikke kunne knyttes til dig som person, når evt. aktuelt bogføringsmateriale er blevet slettet.

Dine personoplysninger kan blive gemt længere end nævnt ovenfor, hvis dette er påkrævet i forhold til at opfylde lovkrav, forordninger eller myndighedsbeslutninger.

Dine rettigheder

Du har ret til, uden omkostninger, skriftligt at anmode om at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan også når som helst anmode om at få rettet fejlagtige oplysninger. Du har ligeledes ret til at bede os om at slette eller begrænse de personoplysninger, vi har om dig, samt at bede om en kopi af disse personoplysninger (såkaldt dataportabilitet).

Hvis der ikke er nogen grund til din anmodning, eller din anmodning er urimelig, f.eks. hvis du ofte eller med korte intervaller beder om uddrag eller sletning, kan vi enten nægte at imødekomme din anmodning, eller vi kan opkræve et gebyr, som dækker de administrative udgifter forbundet med din anmodning. Du kan indsende din anmodning til os via nedenstående kontaktoplysninger.

Ret til at gøre indsigelse

Du kan når som helst gøre indsigelse mod at dine personoplysninger behandles til direkte markedsføring og/eller profilering. Hvis du ikke vil have, at vi behandler dine personoplysninger til dette/disse formål, bedes du enten ringe til os på telefonnummer +46 33-7206162, mejla till oss på kundeservice@stayhard.dk og meddele os dette. Vi vil i givet fald ophøre med at behandle dine personoplysninger til dette/disse formål og fjerne oplysningerne, såfremt det ikke fortsat er nødvendigt for os at behandle dem til andre formål i overensstemmelse med denne politik om personoplysninger.

Ret til at trække dit samtykke tilbage

Du kan når som helst, helt eller delvist, trække dit samtykke tilbage vedr. behandling af personoplysninger, ved at fjerne markeringen i ovennævnte afkrydsningsfelter på vores webside eller ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, bedes du bemærke, at dette ikke påvirker lovligheden af den behandling som tidligere er sket med dit samtykke, inden du trak det tilbage. Stayhard kan også under visse omstændigheder have en anden retslig grund til behandling af dine personoplysninger, som kan give os ret til at fortsætte behandlingen af disse.

Ret til at indgive klage

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, kan du også kontakte os på ovennævnte kontaktoplysninger. Du har ret til at indgive klage vedr. vores behandling af personoplysninger til:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

Ved tvister, som vi ikke kan løse, vedr. andet end behandling af dine personoplysninger, kan du også anvende den onlineplatform til klagesager, som er tilgængelig på EU-Kommissionens websted: http://ec.europa.eu/odr.

PERSONOPLYSNINGER

Stayhard er ansvarlig for behandling af de personoplysninger du giver os, såsom navn, adresse, personnummer, mobil- og fastnettelefonnummer samt e-mailadresse. Vi behandler dine personoplysninger for at kunne administrere dine køb, til markedsføringsformål ved hjælp af blandt andet elektroniske kommunikationstjenester samt til at kunne udvikle vores produkter og tjenester. Dine personoplysninger kan også blive videregivet til og behandlet af vores moderselskab Ellos Group AB og dettes datterselskaber, der indgår i Ellos Group-koncernen, samt af vores samarbejdspartnere til ovennævnte formål. Dine personoplysninger kan blive videregivet til selskaber både inden for og uden for Europa.

Som ett led i vår marknadsföring analyserar vi uppgifter, däribland personuppgifter, kring dina inköp och din aktivitet på våra sidor, på sociala nätverk samt på vår sajt (för information om de cookies vi använder oss av se följande länk, cookies. Vi kommer exempelvis att behandla dina personuppgifter för att med hjälp av Google Analytics kunna anpassa de annonser och erbjudanden som du ser utifrån information om ditt tidigare surfande samt för att kunna utveckla våra produkter och tjänster. Vidare kan vi och Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google") komma att använda dina personuppgifter för att utvärdera ditt användande av vår sajt och för tjänster i anslutning till webbplatsaktiviteter och internetanvändande.

Derfor kan dine personoplysninger blive videregivet til og lagret på Googles servere, som er placeret rundt om i verden. Dine personoplysninger kan således blive håndteret på en server, som er placeret i et andet land end hvor du bor. Google kan også overføre dine personoplysninger til tredjepart, hvis det er påkrævet ved lov, eller hvor sådan tredjepart behandler informationen på vegne af Google. Google sammenkobler ikke din IP-adresse med andre personoplysninger, som Google kan have gemt om dig.

Vi analyserer oplysninger som for eksempel din IP-adresse, seneste indkøb, betalingsmåde og anden information du som kunde har givet os. Vi kan gemme dine personoplysninger i op til tre år efter at dit kundeforhold til os er ophørt til markedsføringsformål, som ovenfor. Vi betragter dig som kunde i den periode, du afbetaler dine køb eller benytter dig af nogle af vores tjenester på vores site. Vi betragter dig også som kunde i den periode, der er garanti på produkt(er), som du har købt af os. Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment, tecknande av försäkring genom oss, ansökan om kredit, registrering av användarkonto hos oss, beställning av vår katalogprenumeration och/eller nedladdning av någon av våra mobiltelefonapplikationer samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till oss på nedan angivna adress.

Ved køb af produkt(er) fra vores sortiment og/eller ved ansøgning om kredit giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger, som angivet ovenfor. Du kan helt eller delvis tilbagekalde dit samtykke ved skriftlig meddelelse til os på nedstående adresse

Det er frivilligt at give personoplysninger. Hvis du ikke ønsker at dine personoplysninger skal bruges til direkte markedsføring beder vi dig meddele os dette ved enten at ringe til os på telefonnummer +46 20 55 45 00, sende en e-mail til os på kundeservice@stayhard.dk eller skrive til Stayhard (Ellos Denmark A/S), Box 961, SE-501 10 Borås, Sverige. Du har som kunde ret til, efter skriftlig anmodning til ovennævnte adresse, at få information om hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig og hvordan disse oplysninger anvendes. Du har også ret til at kræve, at vi retter eller fjerner fejlagtige oplysninger om dig.