10 tip til, hvordan du bliver svigermors drøm | Stayhard
Kurv

10 tip til, hvordan du bliver svigermors drøm

Tekst: Pål Johansson


Det er søndag, og det er atter tid til mareridtsmiddagen hjemme hos dragen aka svigermor. Vi har ti enkle kneb, som vil forvandle dig fra et ubehageligt hadeobjekt til svigermors drøm. Svigermødre er nok, som folk er flest – nogle er lette at gå til, mens det er op ad bakke med andre. Her får du ti tip, som burde smelte selv den køligste svigermors hjerte.

1. Byd på middag
En eksklusiv, treretters middag, som du selv har tilberedt, giver mange point på kontoen hos svigermor og kan være det sikre kort, hvis svigermor er madinteresseret.

2. Vis dine handyman skills
Tilbyd din hjælp til at skifte dæk, rense afløb eller male facaden.

3. Skriv en sang til svigermor
Før dine kunstnerdrømme ud i livet og start med en sang til din svigermor.

4. Tag på krydstogt
Ta' svigermor med på krydstogt og få lidt alenetid krydret med billig sprut og dans for 40+.

5. Køb en gave
Alle elsker gaver, selv iskolde svigermødre.

6. Bag en kage
Selvom svigermor sikkert selv er awesome, når det gælder bagværk, så kan det aldrig skade at traktere med lidt lækkerier.

7. Læs på svigermorslektien
En svigersøn, som ved hvad svigermor interesserer sig for og værdsætter, ligger lunt i svinget. Ta' et svigermorskursus.

8. Vis ansvarsfølelse
Vær en god medborger, som bekymrer sig om miljøet, hjælper de dårligt stillede, skaffer en flok fadderbørn og giver mad til sultende dyr.

9. Drop sprutten
Hvis svigermor er afholdskvinde eller stiller sig tvivlende over for alkoholens positive egenskaber, så kan det være en god ide at tage en pause fra det vilde party-liv, i hvert fald i en periode.

10. Vær en reel fyr
Den vigtigste og letteste vej til fremgang. Hvis du er en fantastisk kæreste og tager dig af svigermors datter eller søn på den bedst mulige måde, kan vi garantere, at du bliver den ultimative svigersøn – svigermors drøm.