Stayhard - Bas Guide
Kurv

Din guide til den ultimative basisgarderobe.


Hvad er det egentlig, der definerer basbeklædning? Skal det være ensfarvet? Er det kedeligt, bare fordi det er helt enkelt? Absolut ikke!

Her hjælper vi dig med at optimere din garderobe, så den bliver så anvendelig som muligt, så det er sjovt og inspirerende at vælge et outfit hver morgen.

Nøglen til en inspirerende og anvendelig garderobe ligger ikke i at bruge masser af penge på noget ekstremt, men i at opbygge et trygt fundament af velsiddende og behageligt tøj, som fremhæver og forstærker det tøj der skiller sig mere ud, men samtidigt er behageligt for dig at have på.


Men hvis det ikke bare er hvide t-shirts og underbukser, hvad er det så? Basistøj er egentlig alle dine favoritter, det tøj du bruger allermest. For nogle er det et par jeans, for andre er det en rullekravetrøje. For mange af os er det også nogle bestemte t-shirts. Det vigtigste er at finde ud af, hvad du befinder dig bedst i.

Vi er her for at hjælpe dig med smarte valg, så du kan finde både nye og gamle favoritter.

[Basistøj skal kunne bruges til så mange forskellige lejligheder som muligt. Overvej derfor farver, materialer, silhuet/pasform og pris, når du sammensætter din basisgarderobe. Disse præferencer er ofte forskellige fra person til person, så tænk over, hvad det er du selv foretrækker.]


Hoodies og crewnecks Uanset om du identificerer din stil som sporty, street, preppy eller casual, så er hoodies (hættetrøjer) og crewnecks (trøjer med rund hals) blevet et foretrukkent valg for mange til hverdag. Og med rette. Det er behageligt og praktisk tøj, som fungerer til de fleste outfits.

Her kan man f.eks. overveje stoffets kvalitet. Hvis du er en varm person, foretrækker du måske en trøje som ikke er fleeceforet, en glat, såkaldt french-terry-kvalitet. Hvis du er lidt forfrossen, så vil du elske en fleeceforet trøje.

Farvevalget kan være meget individuelt efter hvad man befinder sig godt i. Overvej gerne, om farven passer til resten af din garderobe, og spørg dig selv om du måske vil blive træt at farven, så du træffer det rigtige valg.

Med eller uden hætte? Valget er dit. Her kan du ikke gå galt i byen.

Hvordan vil du have, at din trøje skal sidde? Foretrækker du en løstsiddende, mere trendy pasform, eller kan du godt lide en mere tætsiddende model? Vi stræber løbende efter at have et så attraktivt sortiment som muligt. Vi er overbeviste om, at du kan finde din nye favorit her.

Eksempler på dette kan ses nedenfor.

Polotröjan har på senare år blivit mångas favorit. Dels för att den är praktisk i vår klimatzon, men också för att den så bekvämt ger en snygg och stilig look till din outfit.

Att tänka på; ull eller bomull? Traditionalisten älskar ullvarianterna som är det mest klassiska alternativet. Materialet är varmt, lätt och andas fritt. Sanningen är dock den att det finns många av oss som, precis som Lotta på Bråkmakargatan, tycker att det ”killar och sticks”. Då är bomull din väg att gå. Bomull är dessutom något enklare att tvätta.

Att ta hänsyn till är hur du gillar att bära polotröjan. Föredrar du att ha den under ett annat plagg så att bara kragen syns, så är det viktigt att hitta en med smal passform. Tycker du däremot att plagget är snyggt som det är, utan något över, så är en något rakare passform att föredra. Hos oss hittar du de flesta varianter.

Eksempler på dette kan ses nedenfor.


Bomuldschinos er flotte og anvendelige til hverdag.Buksen defineres af sin glatte bomuldskvalitet og sine diskrete og stilrene detaljer.

Det interessante ved chinos er at pasformen og silhuetten kan variere markant. Alt fra super tight til mega vide varianter – og alt der imellem. Som udgangspunkt bør du måske ikke vælge nogle af yderpunkterne som basisbuks, men gå efter en model der er så anvendelig som muligt.

De findes i uendeligt mange farver og er lige flotte i både lyse og mørke nuancer. Her kan man vælge efter humør og sæson. Hos os finder du alle tænkelige farver og modeller.

Eksempler på dette kan ses nedenfor.

Se alle basetøj