Stayhard
Kurv


Den internationale mandedag er blevet fejret hvert år den 19. november siden 1999. Dagen har fokus på at gøre opmærksom på mænds bidrag til samfundet, forbedrede forhold og at fremhæve positive mandlige forbilleder. Netop i denne ånd tænkte vi at lave en liste over nogle mænd, der fortjener opmærksomhed.


Keanu Reeves A.K.A Kung-Fu Keanu. Vi ved det, det er klart. Ingen grund til at uddybe.Donald glover Efter hittet This is America tog hans musikalske karriere fart, men så sandelig også hans skuespilkarriere. Bl.a. med en ny sæson af Atlanta, i spidsen for Disney's største produktion (over for Beyoncé), lancering af hans egen film (over for Rihana) og som hovednavn på udsolgte festivaller. Glover er et navn, man kan regne med.

Shia Laboeuf Manden, der gjorde omvendt karriere. Startede med de store blockbusters og fortsatte med små, uafhængige filmproduktioner. Shia ser ikke bare ud til at have hjertet på rette sted, han er også en stilguru. Myten fortæller, at det er tøj fra Laboeuf's private garderobe som er blevet nogle af Kanye's YEEZY's mest populære styles.
Joaquin Phoenix Hvem anede, at den talentfulde skuespiller var sådan en joker?Bill Murray Enhver liste over store personligheder bør have Bill Murray med. Manden er en myte og en legende.