Jeans - find din pasform | Stayhard
Kurv

Jeans - find din pasform

Er du ikke sikker på, hvilke jeans der passer dig allerbedst? Slim, tapered, loose eller regular – vi guider dig gennem vores forskellige modeller.

Tekst: Charlotta EkblomREGULAR FIT
Regular fit er en lige model, som passer til dig, der vil have et par helt klassiske jeans. Den lige pasform betyder, at de sidder tæt over bagdel og lår, men mere løst ved knæ og læg. Denne jeansmodel passer de fleste, men sidder ekstra godt på dig, som har en lige kropsform eller er atletisk af bygning.

SLIM FIT
Et par jeans i slim fit har en smal og tætsiddende pasform, uden at de dog sidder alt for stramt. Jeansene følger kroppen og sidder til over bagdelen, lårene og læggen. Slim fit er mest behagelige og sidder allerbedst, hvis de har lidt stretch. De passer bedst til dig, som har en lige kropsform.

TAPERED FIT
Jeans i modellen tapered fit har en løs talje og bukseben, der bliver smallere nedefter. Vidden på benene bliver smallere fra låret og nedad, hvilket giver indtryk af slim fit, men med et mere afslappet look. Alternativet passer til dig, som er glad for en behagelig buks, der ikke er for løs i pasformen. Eller til dig, som er atletisk bygget og som synes det er skønt med ekstra vidde omkring lårene.

LOOSE FIT
Jeans i modellen loose fit har en rummelig pasform. Lommer og talje sidder ofte lavt og giver et afslappet look. Denne type jeans forbindes først og fremmest med 90'erne, hiphop og skatekultur. Har du en behagelig og afslappet stil, eller en bredere kropsbygning, så er dette modellen til dig.