Stayhard - Philipp Plein
Kurv

Philipp Plein


Luksuriøst og bemærkelsesværdigt – sådan kan man beskrive det provokerende tyske it-brand. Formentlig er det blandingen af glamour og provokation som gør, at listen over kendte mænd, som går i Philipp Plein, er pænt lang.


Klæd dig som Lionel Messi og Mohamed Sala - Masse af kendisser ses regelmæssigt i tøj fra Philipp Plein, både privat og ved offentlige events. Nogle eksempler er nogle af verdens største absolut navne: Floyd Mayweather, Lewis Hamilton, Young Thug og Nas. Og bland fodboldspillere er det blevet virkeligt stort. Messi, Sala, Balotelli, Pogba og Cristiano Ronaldo ses ofte i ekstravagante skindjakker og glitrende T-shirts med Plein som afsender.

De seneste år er listen over spektakulære collabs som Philipp Plein har været med i blevet længere og længere, og især inden for sportsverdenen. Den italienske fodboldklub AS Roma, Formel 1 køreren Nico Hulkenberg og bokseren Floyd Mayweather har alle lavet capsule-kollektioner med de karakteristiske Swarowski-kranier og skindjakker som med garanti tiltrækker sig opmærksomhed, når du går på gaden – Street style premium kalder vi det.

see all philipp plein