Stayhard - Polo Ralph Lauren SS20
Kurv
Ralph Lauren og hans Polo

Fortællingen og historien om en af verdens mest kendte modeskabere.

Ralph Lauren, eller Ralph Reuben Lifschitz som han hed i starten, blev født i 1939 i Bronx, New York af forældre, der var emigreret fra Hviderusland. Da han var omkring 16 år, tog Ralph og hans bror navnet Lauren efter mange års hån og mobning pga. deres oprindelige navn.

Tekst: Marcus Brodendal


Efter forretningsstudier og en tur i hæren blev Ralph ansat hos Brooks Brothers i New York og begav sig for første gang ind i modeverdenen. Efter nogle år i butikker havnede han hos en slipsedesigner, hvor han fik overtalt ejeren til at han måtte starte sin egen linje. Tiden i nogle af byens bedste butikker havde givet ham flair for trends, og Ralph mente, at der var et hul i udbuddet på markedet. Han lejede sig ind i et lille kontor i Empire State Building og begyndte for alvor at gøre sig gældende med sine egne produkter.

I 1968 blev Polo Fashions registreret, og stribede og brede slips blev brandets signatur og grundlag for stor fremgang. Et par år senere havde firmaet vokset, og tilbød nu alle typer af produktgrupper i fulde sæsonkollektioner. 1971 blev det ikoniske logo med polospilleren introduceret, og med den i dag klassiske poloshirt i 24 farver havde Ralph skabt sig en ny succeshistorie.





Mellem 1970–1990 fortsatte virksomheden med at ekspandere. Ralph Lauren blev det ny firmanavn og Polo blev et af flere brands i koncernen. Man begyndte at fokusere på at tilbyde en livsstil, snarere end bare trendy påklædning. Områder som møbler og boligindretning, over smykker og parfumer, til farve og tapeter og tilmed restauranter fandtes under modeimperiets brand.

Gennem årene har Ralph Lauren haft over 20 forskellige under-brands. Noget, som de senere år er blevet skåret væk. I dag fokuserer virksomheden på tre primære brands inden for herremode:

Purple Label – top premium
Polo Ralph Lauren – det brede, klassiske og ikoniske sortiment med Polo Sport som under-brands, og som tilbyder eksklusive og trendbaserede kollektioner.
Double RL – vintage workwear og militarywear

Køb eksklusive produkter fra Polo Ralph Lauren hos os i dag.

See all from Polo Ralph Lauren