Stayhard - Summer Short Sleeved shirts
Kurv
INSPIRATION

Her er sommerens 6 flotteste kortærmede skjorter

Få stykker tøj er så alsidige i løbet af sommeren som den kortærmede skjorte. Den fungerer godt til både badeshorts på stranden og til sommerfesten, hvor du skal være velklædt. Og vælger du en i viskose, så er det næsten som om, at du ikke har noget på. Den lette, svale følelse er pragtfuld, når temperaturen stiger. Her er en liste over 6 af vores absolutte favoritter lige nu.1. Kølig, køligere, køligst fra Just Junkies – 499 DKK.

Herregud, man mærker jo knapt nok, at man har skjorten på. En drøm. Vi har også en svaghed for paisleymønster, som emmer af sommer.

Shop now


2. Blødt og luftigt fra Nikben – 1099 DKK.

Retro vibe i modellen og blå som havet – helt klart en af vores yndlingsskjorter denne sommer. Kan med fordel matches med et par lyse bukser eller shorts.Shop now


3. Flot og anvendeligt fra Studio Total for kun – 349 DKK.

En hvid, kortærmet oxfordskjorte kan i princippet bruges til alt, og den bliver kun flottere i løbet af sommeren, efterhånden som du får en solbrun glød.

Shop now


4. Drømmen om Miami fra HUF - 699 DKK.

Alt sidder lige i skabet, farverne, printene og pasformen. Den her skjorte er som skabt til varme sommeraftener i kombination med farvestrålende drinks.

Shop now


5. Kakifarvet city shirt fra Dr Denim – 429 DKK.

Afslappet pasform og bløde toner gør, at du vil passe ind i ethvert selskab denne sommer. 100% bomuld.

Shop now


6. Magiske print fra Gabba – 599 DKK.

Sort bund kombineret med bronzefarvede print. At skjorten er i viskose gør ikke sagen værre, luftig er bare fornavnet.

Shop now
See all Short Sleeved shirts