Stayhard - Trend Athleisure
Kurv
GUIDE

Athleisure – sådan sætter du stilenHvad er athleisure-stilen?
Kan du huske for et par år siden, hvor nogle uforskammet hurtige mennesker mente at løbe en maraton inden arbejde om morgenen, var en god idé. Ind kom de på kontoret, duftende af DubbelDusch, med vådt hår og iklædt halvt træningstøj halvt almindeligt tøj. Denne blanding af træningstøj med flotte hverdagsoutfits blev starten og grundlaget for stilfænomenet Athleisure, som ret hurtigt blev sin egen stilkategori.

I dag er det ikke så vigtigt, om du dyrker sport og træner eller ej. Nu er den atletiske del af stilen mere akademisk end praktisk. Så hvis du vil klæde dig pænt, bekvemt og funktionelt, så er dette noget for dig. Nutidens athleisure-stil består af lige dele form og funktion. På den ene side fokuseres der på teknologiske løsninger, vandtætte lynlåse, laserskårede sømme og innovative materialer og på den anden side er der fuld fokus på stil og silhuetter, der fungerer i hverdagen. Tænk minimalistisk hightech.

Nedenfor er nogle enkle tip til, hvordan du bygger din Athleisure-garderobe.

Hvordan får jeg athleisure-stilen?

Swetshirts og Hoodies Når det gælder crewnecks og hoodies anbefaler vi at gå væk fra de klassiske jerseyvarianter (også selvom de passer i stilen) og i stedet satse på en letvægtstrøje. Gerne med meshdetaljer, i åndbart materiale som er vandafvisende og oftest lavet til netop hobbyatleter. Du ved, alt for at hjælpe dig med at slå rekord i at vente på bussen. For at sætte stilen bør du her satse på en noget smallere silhuet, for at de temperaturregulerende, ergonomisk udformede hightech-trøjer skal komme til deres ret. Det er også det perfekte lag-på-lag-tøj. Ekstra flot under en klassisk frakke eller jakke.Skræddersyede joggingbukser For ikke at gå i jogging-/hyggebuks-fælden skal du vælge smalle eller tilmed tætsiddende joggers. Til dig, der ikke har det godt med tætsiddende, anbefaler vi en tapered variant i stedet. Så er buksen noget løsere foroven, men bliver markant smallere ved foden og giver således et skræddersyet men afslappet look. Når du matcher dine joggers, er det vigtigt at vælge noget mere stylet i det øvrige outfit. En flot T-shirt under en overshirt kan f.eks. være et bud.

Løbesko Tanken her er at vælge en sko som du, i det mindste i teorien, kan løbe en maraton i. Let tech- og meshmateriale giver automatisk et sporty look. Tænk futuristisk runner, snarere end retrorunner.