Stayhard - Vest
Kurv

The Vest - A new best friend?


VESTEN SOM VARMENDE LAG Når kulden kommer i form af koldere vinde og kølige måneder, er vesten perfekt at have på under det tykkere overtøj, som f.eks. din uldfrakke! En smart måde at se både stilfuld og trendy ud og samtidig udfylde en funktion. Når det ikke er varmt nok til at slænge sig i parken, og du bare vil have f.eks. en denimskjorte og din uldfrakke på uden at fryse, kan du tage vesten på som et mellemlag.

Eksempler på dette kan ses nedenfor.

VESTEN SOM OVERØJ Den oplagte og mest traditionelle måde at have vesten på er som overtøj. Altså over en striktrøje eller skjorte osv. Der findes mange forskellige typer veste fra tyndere letvægtsdunveste til tykkere, fyldigere dunveste, der bruges afhængigt af vejret. Vælg her et alternativ, der passer til din stil, og som kan bruges sammen med meget forskelligt tøj, når du bare vil have noget let på, uden at få det for varmt eller fryse om aftenen eller i de kølige måneder.

Eksempler på dette kan ses nedenfor.

VESTEN SOM TILBEHØR Det kan måske virke som "for meget", men det ser super cool ud, når man matcher vesten med det rette tøj. Brug en lettere vest over eller under f.eks. din denimjakke eller flonelskjorte for at skabe et mere råt look. Det klassiske workwear look er tidløst og fungerer altid med en vest. Det mere clean alternativ er med en rullekravetrøje eller eventuelt kun en skjorte, et tørklæde og en hue

Eksempler på dette kan ses nedenfor.

See All VESTS