Panasonic Barbermaskine ES-LL41 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Panasonic Barbermaskine ES-LL41

1 199DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1552720

Hybridbarbermaskine med kraftig motor En alt i en-barbermaskine, som giver dig mulighed for at trimme, barbere og lave linjer - det hele i en enkelt enhed. Denne barbermaskine med 3 blade giver dig en effektiv og tæt barbering, mens den er skånsom mod huden. Og til grooming af bakkenbarter og til at lave linjer har den en praktisk udfoldelig trimmer på bagsiden. Der er også to tilbehørsenheder, så du kan indstille skærelængden i 7 trin i alt for nemt at kunne klippe skægget til en ensartet længde. Udfoldelig trimmer med to tilbehørsenheder En praktisk udfoldelig trimmer på bagsiden af barbermaskinen foldes nemt ud med tommelfingeren. Du kan bruge trimmeren som den er eller sammen med noget af tilbehøret, for at trimme skægget til en ensartet længde. Længdeindstilling i 7 trin Med hjælp af de to tilbehørsenheder kan du trimme skægget til enten 1,2,3 mm (tilbehør 1) eller 5,6,7 mm (tilbehør 2). Du kan også bruge trimmeren som den er til 0,5 mm, dvs. i alt 7 forskellige længder. Skub blot skyderen for at ændre trimmelængden. Lineær motordrift med ca. 13000 slag pr. minut Den lineære motor driver trimmerbladet utrolig hurtigt og giver en skånsom trimning, men den fjerner strittende hår. Det er et trimmertilbehør som giver en lige så skarp trimning som en dedikeret trimmer.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews