Panasonic Hår- og skægtrimmer ER-GC71 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Panasonic Hår- og skægtrimmer ER-GC71

599DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1638854

Giv dit hår og skæg en kreativ form og stil. Skæreblade for klippeteknik med præcision giver dig nøjagtigt og skånsom trimning. Skift din stil ved at ændre kamtilbehør og indstillinger. Vælg mellem en raffineret og elegant stil eller en hårdere og mere afslappet stil. Perfekt finish med skånsom trimning. Med bevægelige skæreblade med omvendt tilspidset form. Barberskærene er udstyret med en særlig omvendt, tilspidset form, der virkelig fanger og klipper de hårstrå, der ellers ofte glider forbi. Præcisionsklipning med 45 graders skæreblad. Rustfrie og holdbare stålblade med en 45 graders skærevinkel skærer hårstråene med præcision. Det skarpe skæreblad klipper også tykkere og kraftigere hårvækst. Ergonomisk design. Brug trimmeren for skarpe og nøjagtige trimmelinjer af hår, hage, nakke og andre steder. Hemmeligheden bag den unikke præcision er den minimale afstand mellem de bevægelige og faste skæreblade. 38 nøjagtige længdeindstillinger: For at gøre det lettere at få den perfekte længde ved hårklipning og skægbarbering, skal du blot dreje justeringsknappen for at vælge en af 38 forskellige længder: 1 mm - 20 mm i trim på 0,5 mm. Bemærk: Trimmeren kan også bruges uden kamtilbehør til en ca. trimlængde på 0,5 mm. Enkel rengøring: Takket være den vandtætte konstruktion kan du skylle trimmeren under rindende vand. Nemt og hygiejnisk. Bemærk: Før du skyller den af, skal du fjerne det ydre skæreblad og starte trimmeren. Vibrationerne hjælper med at fjerne afskårne hårstrå. Anvend trimmeren med eller uden ledning. Eftersom trimmeren kan oplades, kan du bruge den uden ledning i bruseren.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews