Philips Barbermaskine S1231 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Philips Barbermaskine S1231

519DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1585218

Philips Shaver Series 1000 giver dig nem og praktisk barbering til en overkommelig pris. De har selvslibende PowerCut-skær og fuld vaskbarhed. Du får en glat barbering uden problem. - PowerCut-skær - Åbnes med et enkelt tryk - Til brug med eller uden ledning PowerCut-skær er udviklet til at altid at give en glat barbering Få et ensartet resultat med selvslibende skær, som er udviklet til at give dig en nem og glat barbering. Fleksible 4D-hoveder følger dit ansigts form og giver en glat barbering Få en nem og glat barbering med hoveder, der kan bevæge sig i fire retninger. Hovederne tilpasser sig dit ansigts form og sørger for nænsom kontakt med huden. Åbnes med et enkelt tryk for nem rengøring Rengør barbermaskinen uden besvær. Åbn barbermaskinen med et enkelt tryk, og skyl med vand. Batteriindikator med et niveau, så du kan få det optimale ud af din barbermaskine Brug den intuitive indikator til at se, hvornår batteriet er tomt, fuldt opladet eller ved at løbe tør. 45 minutters ledningsfri barbering efter 1 times opladning Du kan barbere dig uden ledning i op til 45 minutter efter 1 times opladning. Eller barbere dig med ledningen i, når batteriet er tomt. 5 minutters hurtigopladning giver nok med strøm til en barbering Har du travlt? Oplad barbermaskinen i 5 minutter og få nok strøm til en barbering. Pop op-trimmer til overskæg og bakkenbarter Fuldend dit look med den indbyggede trimmer. Den er ideel til vedligeholdelse af dit overskæg og trimning af dine bakkenbarter. IPX7-vandtæt og derfor nem at rengøre Den IPX7-vandtætte barbermaskine rengøres nemt under hanen. IPX7-klassificeringen betyder, at barbermaskinen kan holdes under vand i ned til 1 meter i op til 30 minutter.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews