Philips Barbermaskine S3134 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Philips Barbermaskine S3134

699DKK
Gå til kassen
Art.nr.  No colour: 1617807

Philips Shaver Series 3000 giver dig nem og behagelig barbering til en overkommelig pris.. Dens barberhoved som kan drejes og bøjes i frem retninger, PowerCut-bladsystem og funktion til våd- og tørbarbering giver et glat og behagligt resultat. En glat barbering på en behagelig måde - Hoved - drejeligt og bøjeligt i 5 retninger - PowerCut-skær - 60 min. brug, 1 t opladning Barberhoved som kan vridas og böjas i fem retninger følger konturer for en behagelig barbering Få en glat barbering som følger ansigtets konturer med et hoved som kan drejes og bøjes i fem retninger. Barberhovedet når ansigtet i en perfekt vinkel og tilpasser sig ansigtets og halsens konturer, hvilket skaber en blød kontakt med huden. Våd eller tør for en smidig tørbarbering eller en opfriskende vådbarbering Få en smidig tørbarbering eller en opfriskende vådbarbering med barbergel eller barberskum, også i bruseren. 60 minutters ledningsfri barbering efter 1 times opladning Brug barbermaskinen i op til 60 minutter efter 1 times opladning. Barbermaskinen fungerer kun når den ikke oplades. Batteriindikator med et niveau, så du kan få det optimale ud af din barbermaskine Brug den intuitive indikator til at se, hvornår batteriet er tomt, fuldt opladet eller ved at løbe tør. 5 minutters hurtigopladning giver nok med strøm til en barbering Har du travlt? Oplad barbermaskinen i 5 minutter og få nok strøm til en barbering. Pop op-trimmer til overskæg og bakkenbarter Fuldend dit look med den indbyggede trimmer. Den er ideel til vedligeholdelse af dit overskæg og trimning af dine bakkenbarter.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews