Philips Hygiejnetrimmer NT5650 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Philips Hygiejnetrimmer NT5650

299DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1624311

Philips næsetrimmer i serien 5000 trimmer skånsomt næsehår, ørehår, øjenbryn og detaljer. Den nye PrecisionTrim-teknologi og Protective Guard-systemet er designet til at sikre enkel og effektiv trimning uden at hive og trække. Fjern skånsomt og effektivt uønskede næse- og ørehår. Sørg for at næseborene er rene inden anvendelse. Før forsigtigt trimmeren op i næsen i maksimalt 0,5 cm, og lad den cirkulere langsomt. Når du trimmer ører skal du sørge for at ørerne ikke indeholder noget voks. Til øjenbrynene skal du skubbe en af de to kamme (3 og 5 mm) ind i rillerne og trimme med let tryk mod hårvæksten for et jævnt snit til den ønskede længde. Til præcisionstrimning kan du bruge trimmeren med eller uden den præcisionstrimmekam, der følger med i pakken. Juster vinklen for at trimme, forme og definere kanterne på skæg eller fipskæg med præcisionshovedet. Vores hudbeskyttelse giver en enkel og sikker trimning. Vores Protective Guard-system giver beskyttelse over bladene, der er designet, så de aldrig kommer i kontakt med huden, mens beskyttelsen sikkert fører håret mod klippeenheden. Beskyttelsen er designet til at gøre trimningen behagelig og sikker, minimere oversete hår og beskytte mod snitsår og hiv og ryk i håret. Trim let hår med den hurtige dobbeltsidede klippenhed. Vores innovative klippeenhed er dobbeltsidet for at sikre, at alt hår klippes hurtigt og smidigt fra alle vinkler og i alle retninger. Bladende er lavet af slidstærkt rustfrit stål og holder længe. - Utroligt behagelig uden at hive - Protective Guard-system - Vaskbar, AA-batteri - Præcisionstrimmer, 3 kamme, etui

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews