Philips Multitrimmer MG3730/15 - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Philips Multitrimmer MG3730/15

359DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1509457

Philips 8-i-1 Multitrimmer gør det nemt at føle sig velplejet. De forskellige tilbehør giver dig alle muligheder for at skabe et velplejet look. Alt fra at trimme skæg, næse- eller ørehår til at klippe håret derhjemme. Du kan også nemt gøre dine bakkenbarter og din frisure flottere. Alle Philips Multigroomers er vedligeholdelsesfrie med selvslibende skærelement og du behøver aldrig at oliere bladene. Langvarigt skarpe skæreblade Skærelementet i multitrimmeren er helt vedligeholdelsesfrie og selvslibende. Bladene holder sig på den måde skarpe og effektive uden at du behøver at oliere dem. Det betyder at bladene er lige så skarpe efter 3 års brug, som lige da du havde købt den. Denne alt-i-et-trimmer klipper håret og trimmer og styler ansigtshåret Alt-i-et-trimmeren har forskellige tilbehør, som kan bruges til at klippe hår, trimme skæg og fjerne næse- og ørehår. Trimmer til både skæg og hår Brug trimmeren uden kam for at få rene, skarpe linjer på både skæg og hår. Du kan også klikke skæg- eller hårkammene fast, hvis du vil have forskellige længder, når du styler. Næse- og ørehårstrimmer fjerner uønskede hårstrå smertefrit - Klik tilbehøret fast for at fjerne uønskede hårstrå fra ører og næse, helt smertefrit. Næsehårstrimmerens unikke teknologi med roterende skæreblade garanterer et hurtigt og effektivt resultat uden ryk og ubehag. Desuden har næsehårstrimmeren en beskyttende kappe, som garanterer, at du aldrig kommer til at skære dig. 6 robuste og holdbare kamme til både hår og skæg Kammene er fremstillet i et specielt materiale, som er ekstra holdbart, så selv hvis du taber dem på gulvet, går de ikke i stykker. Der medfølger 2 stubbekamme (1,2 mm), 1 justerbar skægkam (3,7 mm) og 3 hårkamme (9, 12, 16 mm). Medfølgende tilbehør Tilbehøret er virkelig nemt at gøre rent. Både blade og kamme skal blot klikkes af og skylles. Praktisk etui medfølger

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews