Samsung Galaxy Buds Live Hvid - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Samsung Galaxy Buds Live Hvid

1 990DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1623851

Galaxy Buds Live Trådløse høretelefoner, der er designet til at brug i alle miljøer. Med en ikonisk form og ergonomisk design giver de en pasform, der lukker dine naturlige omgivelser ind og en højttaler, der er optimeret til en bedre oplevelse. Dette er lyd, der er skabt til dine ører - Fantastisk lyd med fyldig bas og klar diskant - Aktiv støjreducering - Perfekt pasform, som gør dem behagelige at have i længe - Lang batteritid og to opladninger i etuiet - 3 mikrofoner, som tilsammen giver endnu bedre lyd ved samtaler - Et skinnende blankt design som bliver en del af din personlige stil Den nyeste form af ægte trådløse høretelefoner Galaxy Buds Lives iøjnefaldende design skiller sig ud endda inde i dit øre. De afspejler ørets og ansigtets kurver for et naturligt udseende, og de rundes af med en skinnende farve. De kommer endda i et flot etui, som er praktisk, når du er på farten. Skabt til dine ører Galaxy Buds Live sidder let inde i øret og giver dig en pasform, som du komfortabelt kan bære hele dagen. Deres ergonomiske design er skønt og behageligt og pasformen kan tilpasses med vingespidser i to forskellige størrelser. Så nu kan du pendle til kontoret eller gå en tur uden at dine høretelefoner behøver at forlade dine ører. Den første aktive støjreduktion (ANC, Active Noise Cancellation) for åbne typer i Galaxys trådløse høretelefoner holder støjen ude, men lader verden komme ind. De reducerer baggrundsstøj uden du går glip af det vigtige, såsom stemmer og meddelelser. Med et enkelt tryk kan du nu høre mere af det, du gerne vil høre. Hør, hvordan hver eneste lyd kommer til live Oplev at være på første række eller en del af noget større. 12 mm højttalere med lyd fra AKG arbejder sammen med Galaxy Buds Lives ergonomiske design om at levere rummelig lyd med en stor driver og basrør, der hjælper med at sende dyb bas med luftstrømme, så lyden flyder gnidningsfrit. Ord høres klart og tydligt Med tre indbyggede mikrofoner og Voice Pickup Unit kan du få den bedst mulige kvalitet i dine helt trådløse høretelefoner. Voice Pickup Unit registrerer bevægelser i din kæbe og opfanger vibrationerne til data, der omdannes til stemmesignaler for at levere forbedret lydkvalitet - selv i støjende omgivelser Batteritid Op til 6 timers uafbrudt lytning Op til 21 timers batteritid med opladningsetuiet Specifikationer Tilslutninger Bluetooth-version: Bluetooth v5.0 Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP Generel information Kompatibilitet: Android 5.0 og derover , 1.5 GB og derover / iPhone 7 og derover, iOS 10 og derover Sensorer: Accelerometer, Gyro, Infrared, Hall, Touch, Grip, VPU Fysiske specifikationer Mål Earbud (HxBxD): 27,3 x 16,5 x 14,9 mm Vægt Earbud: 5,6 g Mål etui (HxBxD): 50,2 x 50 x 27,8 mm Vægt etui: 42,2 g

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews