Wahl Elite Pro Hårklipper - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Wahl Elite Pro Hårklipper

879DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1583541

Elite Pro Hårklipper er fremstillet i USA med en motor som er ekstremt stærk og pålidelig. Den nye motor er 15% stærke end Wahl's professionelle Power drive-motor. Med Elite Pro får du en hårklipper med 100% professionel ydeevne og levetid. Den er både nem at rengøre og giver et flot resultat. Elite Pro har en ekstremt høj kvalitet og tilbehøret er også professionelt udformet med "SECURE-FIT" afstandskamme, frisørsaks og kam. Trinløs justering af skæret giver mulighed for individuel tilpasning af klippelængder, mindste klippehøjde 1 mm. 10 afstandskamme medfølger til 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm og 25 mm. Elite Pro har selvslibende skær og leveres med opbevaringstaske, hætte, rengøringsbørste og olie for at bevare levetiden og skarpheden i knivene.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews