Wahl Stainless Steel Li+Advanced Trimmer - Lifestyle- Stayhard.dk
Kurv

Wahl Stainless Steel Li+Advanced Trimmer

1 299DKK
Gå til kassen
Art.nr.  : 1583543

Fantastisk trimmer fremstillet i USA. Chassiset er lavet af rustfrit stål og har præcisionsslebne og selvslibende skær i "High grade" stål. Det kraftige Li-Ion-batteri er 2 gange kraftigere end klippere med NiMH/NiCad-batterier og det giver hele 240 minutters driftstid på 1 times fuld opladning. Hurtigopladning på 1 minut. Kan indstilles til 17 forskellige klippelængder, mindste klippelængde 0,6 mm. Der medfølger tilbehør til klipning og trimning af hele krop - T-blade, præcisionstrimmer, trimmerhoved, barberhoved og øre-/næsetrimmer. Justerbar 100-240 volt. Trimmeren har præcisionsslebne skærehoveder som giver en fuldt professionel klipning. Med trimmeren får du også opladningsstander, rengøringsbørste, olie, beskyttelseshylster, kam og etui til samtlige tilbehørsdele.

Fri fragt gælder for bestillinger over 499 kr., når evt. rabat er fratrukket. Ved bestilling mellem 1 - 499 kr. er fragtprisen 39 kr.

Leveringstid 3-5 dage

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13:00 bliver sendt samme dag. Leveringstiden er3-5 arbejdsdage.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

LET AT RETURNERE

Du har fuld returret inden for 30 dage. fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume.

xSample text about reviews