#YesstayhardVi elsker at se dine billeder af vores produkter! Det kan ske, at vi spørger om lov til at bruge disse billeder til markedsføringsformål på vores egne kanaler, så vi kan offentliggøre dem på vores hjemmeside, på sociale medier som Instagram, Facebook, Pinterest, i blogs og nyhedsbreve samt andre kommunikationskanaler.Hvis du besvarer vores anmodning med hashtagget #yesstayhard accepterer du følgende:

Du giver Stayhard AB (virksomhedsnr. 556713-8077) en ikke-eksklusiv og global licens til at bruge samtlige billeder, du har tagget med #yesstayhard, til markedsføringsformål via samtlige kommunikationskanaler.


Hermed bekræfter du at:1. Du ejer alle rettigheder til dine billeder.

2. Du har tilladelse fra alle eventuelle personer på dine billeder til at overdrage rettighederne hertil.

3. Stayhard AB ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder eller overtræder nogen love.

Hermed fritager du Stayhard AB fra alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dine billeder og for de immaterielle rettigheder til dem i forbindelse med de ovenfor beskrevne anvendelsesformer. Hermed fritager du og accepterer at skadesløsholde Stayhard AB og alle andre personer, der handler på vegne af Stayhard AB for eventuelle fordringer, krav og erstatningsforpligtelser uanset disses art, i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

Ved at svare #yesstayhard bekræfter du ligeledes, at du har læst og forstået ovenstående vilkår. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dette. Du kan sende os en e-mail på:customerservice@stayhard.dk